Dit livs tale

Mine kunder

siger...

Kunderne siger
TUSIND TAK for hjælpen med at skrive en tale til min mand til vores bryllup. Jeg havde længe grublet og været nervøs over, om jeg kunne skrive den tale, som jeg syntes min mand fortjente at få. Gennem samtale og spørgsmål kom vi hele vejen rundt om, hvad jeg gerne ville have med. Sophie vendte hurtigt tilbage med den fineste og rørende tale. Jeg ændrede få steder til andre ord og tilføjede lidt hist og pist, så jeg stadig følte, det blev en tale fra MIG til min mand. Uden Sophie ville jeg ikke kunne have holdt mit livs tale, og den blev modtaget så godt fra både min mand og fra gæsterne. Talen gav både smil, grin og tårer. De største anbefalinger fra mig!
Brud
Det er de BEDSTE penge, jeg har brugt længe! Det kunne jeg altså ikke have gjort selv! Jeg er simpelthen så lettet. Jeg glæder mig helt vildt til at holde den tale her. Hvor er du bare sindssygt dygtig, altså.
Mor til konfirmand
Jeg mangler ord. Du har NAILET den. Et hundrede procent. Jeg fatter simpelthen ikke, at du på under 24 timer kan vende tilbage med noget, der er så spot on, så kærligt, så følsomt, så personligt og så morsomt. Jeg er fuldstændigt blæst bagover.
Gom
Kære Sophie. Endnu en gang tusind tak for talen, du skrev for mig til min brors fødselsdag. Jeg forstår stadig ikke helt, hvordan du formåede at få så flot og personlig en tale ud af det, der for mig virkede som en kort samtale. Men hold da op, den sad lige i skabet. Her efter festen kommer folk stadig op til mig og nævner, hvor flot en tale det var. Du er for vild!
Tale til 50-års fødselsdag
Du har fuldstændigt indfanget både mig og min mand. Jeg kan kende os begge to i den tale. Du har 100 % ramt mit sprog, og 100% ramt alt det, jeg gerne ville sige til min mand. Jeg er meget rørt og meget lettet.
Sølvbryllupsbrud
Tusind tak for al den ro og overskud, du sendte mig. Foran 190 mennesker havde jeg brug for det hele! Jeg havde øvet og øvet min fine tale, og det gik fantastisk. Det var lige det, jeg havde drømt om.
Brud
Nervøsiteten forsvandt som dug for solen, da jeg rejste mig op, og jeg nød virkeligt at holde talen. Jeg fik FASTASTISK responds. Der var 72 gæster og mindst 12 kom og roste den op over skyerne.
Mor til gom
Dit livs tale Kunderne siger
Du har formået at skrive en tale, som jeg vil kunne komme igennem uden at tude. Og samtidig har du fået det hele med. Du kommer til at få travlt, for jeg fortæller om dig til alle mine venner.
Mor til konfirmand
Min tale gik bare skide godt! Der blev grinet undervejs, og jeg kunne se, at min mor var glad og blev rørt. Så endnu tak for hjælpen!
Datter til fødselar
Talen gik SÅ fint, det var bare min mand, der ikke kunne holde tårerne tilbage. 1000 tak for hjælpen og de gode råd. Den helt perfekte tale! Stort kram til dig, Sophie.
Brud
Læs hvad kunderne siger om Sophie Dam
Kære Sophie Så fik jeg holdt talen i lørdags, og du drømmer ikke om hvor godt det gik! Jeg havde øvet den så meget, at jeg faktisk kunne holde den uden at kigge i papiret. Jeg fik talt højt og tydeligt, blev en smule rørt de sidste par linjer, men det var helt naturligt og passende. Min mand kunne ikke holde tårerne tilbage, det var så sødt. Og gæsterne syntes det var en fantastisk tale. Så du aner ikke hvor glad og lykkelig jeg er, for at jeg gjorde det. Og den gode fornemmelse jeg havde af dig, da jeg læste om dig, holdt 100%. Så tusind, tusind tak for hjælpen!!
Brud
Hej Sophie Det gik rigtig godt med talen 🙂 Min far klarede at komme igennem med et par skåle pauser undervejs og brudeparret blev begge rørt undervejs og var virkelige glade for at han holdte en tale, som var en stor overraskelse for min søster, da han jo aldrig har gjort det før. Også de øvrige gæster var meget begejstret for talen, som både havde lidt til tårekanalerne og lattermusklerne - så det var helt perfekt. En rigtig god tale! Tak for hjælpen
Far til brud
Den er bare spot on. SPOT ON! Hold da helt kæft. Fuck, hvor er du dygtig.
Brudgom
Jeg tænkte jo egentligt først, at det var lidt ”snyd” at få hjælp til at skrive min tale. Men jeg har ikke fortrudt et sekund, at jeg fik din hjælp, Sophie. Det BLEV jo min tale! Og nej, den kunne jeg faktisk ikke selv have skrevet.
Brud
Jeg har fået SÅ mange komplimenter på talen. Jeg er utrolig glad for, at du kunne hjælpe mig. Du er virkelig dygtig. Talen var præcis det, jeg havde håbet på.
Gom
Det er ikke sidste gang jeg "låner" dig, så 1000 tak, fordi du tog opgaven på dig med så kort varsel - hold nu op, hvor er jeg glad for, at jeg skrev til dig!!! Du har ramt helt rigtigt og jeg er simpelthen så glad.
Mor til konfirmand
Jeg havde et puslespil af ord, begreber og elementer i hovedet, men meget svært ved at strukturere dem, så de blev brugbare i en tale. Det var du eminent til hurtigt at hjælpe mig. Talen blev meget rørende, og jeg er så glad og lykkelig for, at jeg prioriterede den højt. Vores dag blev meget vellykket, og jeg fik holdt min tale!
Sølvbryllupsbrud
Jeg var virkelig nervøs inden talen, så jeg fik lov til at springe foran i talerækken, så jeg kunne få det "overstået". Sophie: Jeg - LAGDE - salen - ned! Bagefter kom konfirmandens far op til mig og sagde: "Den bliver fa'me svær at komme efter!" Vi havde en fantastisk fest, og det var ikke mindst takket være dig. Du får travlt, for alle ville have dit nummer!
Farmor til konfirmand
Dit livs tale læs her hvad kunderne siger
Talen gik over al forventning i går. Lidt sommerfugle i maven, men jeg var rolig og klar i stemmen og fik styr på vejrtrækningen lige inden. Alt takket være dine gode råd! Fik SÅ meget ros bagefter, og den gik lige i hjertet på min mand.
Brud
Alle var så imponerede. De sagde, at der virkeligt var en rød tråd og at det måtte jeg da have prøvet mange gange før! Det har jeg også, bare aldrig med så helt perfekt en tale. Jo, jeg havde travlt med at takke, og så er der da vist også høje forventninger for fremtidige taler fra mig!
Mor til gom
Talen gik over alt forventning. Gæsterne sagde flere gange at det var en utrolig smuk tale, hvor de havde siddet med gåsehud og tårer i øjenkrogen. Min datter var lykkelig og fortalte, det var den bedste tale, hun nogensinde havde hørt - og at talens indhold betød alt for hende. Så endnu engang tusind TAK Sophie for at hjælpe mig med at sætte ord på den kærlighed, jeg føler for min smukke datter.
Mor til konfirmand
Jeg er SÅ lykkelig! Sophie, hvordan kunne du dog få så smukke ord ud af det rod, jeg fortalte dig på tyve minutter? Jeg er målløs – du har ramt ham perfekt!
Brud
Jeg kan næsten ikke beskrive den lettelse, det var at få en tale, som sagde lige præcis det, jeg ikke selv kunne finde ud af at få sagt til min mand. Tusind, tusind tak.
Brud
Min søn og svingerdatter var så glade og overvældede, den tale ramte virkelig plet! Alle kunne relatere 100% til indholdet. Der var gode grin undervejs også! Så tak fordi du skrev mit livs tale, du er helt utrolig dygtig!
Mor til brudgom
Jeg har aldrig før fået så meget ros, som for den tale, du skrev for mig, Sophie. Du har gjort en kæmpe forskel for mig! Ja, jeg vil næsten sige, at du har reddet mig! I interviewet kom vi omkring også lidt sårbare ting, og det fik du på fin vis sat ind i talen, så den blev både dybtfølt, kærlig og meget personlig. Jeg fulgte også alle dine råd fra din e-bog, og da jeg endeligt kunne udbringe en skål for min elskede kone, da havde jeg det bedre, end jeg sjældent har haft. Tak er kun et fattigt ord!
Sølvgom
Igen tak for din søde besked på “den store dag” i lørdags. Det gik rigtig godt med at holde talen. Over alt forventning, faktisk. Jeg havde øvet talen, så jeg kunne den - og det gav en ro, så jeg fik trukket vejret og nydt at se ud over folk, mens jeg talte. Talen var jo SÅ god - tak igen, igen - så det var en fornøjelse at se folks glade ansigter. Ikke mindst brudeparret, som også sagde tusind tak til mig bagefter. Jeg er super tilfreds med, at du skrev talen. Kæmpe anbefaling herfra! PS. Hvor var min fars tale også bare god!
Søster til brud
(og brudens far)
Talen gik over al forventning - tusind tak for din hjælp! Du bandt mine ord sammen i en rød tråd med både humor, kant, kærlighed og rørende eftertanke. Jeg kunne talen udenad - det gav ro og overskud til at se min søn og svigerdatter i øjnene. De første mange gange jeg øvede, løb tårerne, men på selve dagen var jeg i stand til at gennemføre uden at græde. Jeg er så stolt af den tale - tusind tak for hjælpen!!
Mor til gom
Det har været en fornøjelse at snakke med dig. Du har virkelig formået at lave en tale, som er så personlig, kærlig og sjov på samme tid. Jeg kan varmt anbefale dig, for du er super dygtig!
Brud
Tak for talen, den glæder jeg mig virkelig til at holde. Du har virkelig skrevet en tale, som siger alt det, den skal, og fundet balancen mellem det sårbare og det humoristiske, for jeg ved godt, at den ikke var nem at skrive. Nu græder jeg igen, men det er af lettelse, og fordi jeg er så rørt! Tak, Sophie.
Mor til brud
Du har ramt helt rigtigt, og du har fået det hele med. Det var dog utroligt. Hold op, hvor er jeg imponeret. Jeg er virkelig rørt. Wow, jeg glæder mig til at holde den tale her - og hvor bliver min dreng glad! Tusind, tusind tak, Sophie.
Far til konfirmand
Kære Sophie. Jeg var ærlig talt i tvivl om jeg skulle bruge så mange penge på en tale, men jeg må bare sige, at du har været alle pengene værd. Jeg kunne ikke selv havde skrevet en tale, der var så kærlig, humoristisk og hang så flot sammen selv. Tro mig: Jeg havde prøvet! Min kone blev simpelthen så glad, og den måde, hun så på mig, mens jeg talte - ja, det var hver en krone værd.
Brudgom
Sophie, altså! Det kunne ikke være gået bedre! Jeg holdt en pragt-præstation af en tale, så selv min svigerinde, som er en meget dygtig og anerkendt præst, kom over og sagde "Det gjorde du virkelig godt, super flot tale, den røde tråd var så klar, og talen var så flot bygget op og meget personlig - du kunne godt blive præst". Sådan har hun aldrig sagt før, når jeg har holdt tale!! Min søn kom over hele to gange og sagde 1000 tak for talen, at den var SÅ GOD, og at han virkelig kunne bruge de ting, jeg sagde. For mit vedkommende havde jeg nået at få følelsen af, at talen var blevet min helt egen, hvilket helt sikkert smittede af, da den blev holdt. Kæmpe knus fra en yderst (selv-)tilfreds mor
Mor til konfirmand
Hvad kunderne siger om tekstforfatter Sophie Dam
Jeg skriver mange taler i mit job, men min datters konfirmationstale kom bare for tæt på. Jeg tog tilløb 4-5 gange og kunne bare ikke komme i mål med den. Men den tale du skrev for mig, Sophie, der må jeg bare overgive mig: Det kunne jeg ikke have skrevet selv!
Far til konfirmand
Det gik helt fantastisk. Folk var vilde med talen og del sad og tudede. Jeg havde lært den udenad, og øvet mig HØJT i klipperne på Bornholm. Tusind tak for hjælpen!
Gom
Jeg fik rettet talen lidt til og ellers øvet og øvet. Så talen sad lige i skabet, og blev som jeg havde ønsket mig - jeg fik rigtig meget flot feedback! Dit nummer vil blive gemt!
Brud
Jeg havde faktisk fået øvet mig så meget, at da det så blev tid til at holde talen, så gik det bare fantastisk. Der var ikke et øjet tørt i hele salen - bortset fra hos mig! Jeg kom hele vejen igennem uden at græde, selvom jeg rystede lidt på stemmen til sidst! Jeg er vildt stolt! Og mine forældre blev bare SÅ glade.
Datter til guldbryllupspar
Thanks a lot Sophie for such qualitative and speedy service. You did a lot of effort in such a short time. I liked that you did your best to deliver speeches in a short time in order for us to have time on memorising them. Our speeches were both amazing. So precisely describing all my thoughts and feelings. I couldn’t explain myself it in a better way. Thank you for providing the wonderful moments to our wedding day by means of your work. You are doing a really meaningful job!
Brud og gom
Kæreste Sophie! Du er fantastisk!! Tak. Hvor er det en god lille maggi-terning af alt det, jeg gerne vil sige. Perfekt. Det er helt sindssygt hvor hurtig og effektiv, du er. Du er for vild!!!
Datter til fødselar
Din tale til mit bryllup var bare spot on. Jeg havde gruet for den i månedsvis, og lettelsen, da den så sad i skabet, var bare enorm. Det gik megagodt, for jeg havde fulgt alle dine gode råd, så jeg var selvfølgelig nervøs, men også supermand i powerpose på samme tid. Min kone tudede sig igennem hele talen, så hun måtte ud og sminkes om, haha. Jeg kommer helt sikkert igen en anden gang!
Brudgom
Du har virkeligt fået alt det med, som vi talte om, og du har ramt præcis den tone, jeg ønskede. Mine egne forsøg på at skrive en tale hang bare ikke sammen, så du har med din professionalisme virkeligt skrevet en helstøbt tale, hvor vi kommer naturligt omkring alt det, jeg ville sige. Tusind, tusind tak, Sophie. Du er en stjerne!
Brud
Kære Sophie. Talen var en kæmpe succes. Der kom en smule rysten på stemme til sidst, men det gik virkeligt godt, og min søn og svigerdatter blev meget, meget glade. Det var en førsteklasses tale. Du er en super lady, og du var også meget dejlig at snakke med.
Far til gom
TUSIND TAK for hjælpen med at skrive en tale til min mand til vores bryllup. Jeg havde længe grublet og været nervøs over, om jeg kunne skrive den tale, som jeg syntes min mand fortjente at få. Jeg havde selv forberedt lidt, inden jeg tog kontakt til Sophie. Gennem samtale og spørgsmål kom vi hele vejen rundt om, hvad jeg gerne ville have med i min tale. Sophie vendte hurtigt tilbage med den fineste og rørende tale. Jeg ændrede få steder til andre ord og tilføjede lidt hist og pist, så jeg stadig følte det blev en tale fra MIG til min mand. Uden Sophie ville jeg ikke kunne have holdt mit livs tale, og den blev modtaget så godt fra både min mand og fra gæsterne. Talen gav både smil, grin og tårer. De største anbefalinger fra mig
Brud
Jeg har skrevet taler i et langt arbejdsliv, men denne her var jo personlig, så jeg måtte til sidst kaste håndklædet i ringen, og så fandt jeg dig, Sophie. Du har skrevet en af mit livs vigtigste taler, og jeg er dig så taknemmelig.
Brudgom