Dit livs tale

Mine kunder

siger...

Det er de BEDSTE penge, jeg har brugt længe! Det kunne jeg altså ikke have gjort selv! Jeg er simpelthen så lettet. Jeg glæder mig helt vildt til at holde den tale her. Hvor er du bare sindssygt dygtig, altså.
Mor til konfirmand
Jeg havde et puslespil af ord, begreber og elementer i hovedet, men meget svært ved at strukturere dem, så de blev brugbare i en tale. Det var du eminent til hurtigt at hjælpe mig. Talen blev meget rørende, og jeg er så glad og lykkelig for, at jeg prioriterede den højt. Vores dag blev meget vellykket, og jeg fik holdt min tale!
Sølvbryllupsbrud
Kære Sophie. Endnu en gang tusind tak for talen, du skrev for mig til min brors fødselsdag. Jeg forstår stadig ikke helt, hvordan du formåede at få så flot og personlig en tale ud af det, der for mig virkede som en kort samtale. Men hold da op, den sad lige i skabet. Her efter festen kommer folk stadig op til mig og nævner, hvor flot en tale det var. Du er for vild!
Tale til 50-års fødselsdag
Jeg er SÅ lykkelig! Sophie, hvordan kunne du dog få så smukke ord ud af det rod, jeg fortalte dig på tyve minutter? Jeg er målløs – du har ramt ham perfekt!
Brud
Det er ikke sidste gang jeg "låner" dig, så 1000 tak, fordi du tog opgaven på dig med så kort varsel - hold nu op, hvor er jeg glad for, at jeg skrev til dig!!! Du har ramt helt rigtigt og jeg er simpelthen så glad.
Mor til konfirmand
Jeg kan næsten ikke beskrive den lettelse, det var at få en tale, som sagde lige præcis det, jeg ikke selv kunne finde ud af at få sagt til min mand. Tusind, tusind tak.
Brud
Talen gik over alt forventning. Gæsterne sagde flere gange at det var en utrolig smuk tale, hvor de havde siddet med gåsehud og tårer i øjenkrogen. Min datter var lykkelig og fortalte, det var den bedste tale, hun nogensinde havde hørt - og at talens indhold betød alt for hende. Så endnu engang tusind TAK Sophie for at hjælpe mig med at sætte ord på den kærlighed, jeg føler for min smukke datter.
Mor til konfirmand
Sophie, altså! Det kunne ikke være gået bedre! Jeg holdt en pragt-præstation af en tale, så selv min svigerinde, som er en meget dygtig og anerkendt præst, kom over og sagde "Det gjorde du virkelig godt, super flot tale, den røde tråd var så klar, og talen var så flot bygget op og meget personlig - du kunne godt blive præst". Sådan har hun aldrig sagt før, når jeg har holdt tale!! Min søn kom over hele to gange og sagde 1000 tak for talen, at den var SÅ GOD, og at han virkelig kunne bruge de ting, jeg sagde. For mit vedkommende havde jeg nået at få følelsen af, at talen var blevet min helt egen, hvilket helt sikkert smittede af, da den blev holdt. Kæmpe knus fra en yderst (selv-)tilfreds mor
Mor til konfirmand
Jeg skriver mange taler i mit job, men min datters konfirmationstale kom bare for tæt på. Jeg tog tilløb 4-5 gange og kunne bare ikke komme i mål med den. Men den tale du skrev for mig, Sophie, der må jeg bare overgive mig: Det kunne jeg ikke have skrevet selv!
Far til konfirmand
Jeg havde faktisk fået øvet mig så meget, at da det så blev tid til at holde talen, så gik det bare fantastisk. Der var ikke et øjet tørt i hele salen - bortset fra hos mig! Jeg kom hele vejen igennem uden at græde, selvom jeg rystede lidt på stemmen til sidst! Jeg er vildt stolt! Og mine forældre blev bare SÅ glade.
Datter til guldbryllupspar