Dit livs tale

OM

Sophie Dam

Taleskrivning er et håndværk. Alligevel møder jeg ofte mennesker, der  – uden nogensinde at have prøvet at  skrive en tale før – har en forventning til sig selv om, at det ’bør’ de bare kunne.

At bruge en taleskriver svarer til, at jeg får en frisør til at klippe mit hår – jeg kunne sagtens gøre det selv, men det ville ikke blive lige så pænt, som hvis jeg gik til en professionel. Men pyt: Håret vokser jo ud igen! Værre er det med talen: Du har kun ét skud i bøssen, når det gælder om at holde tale.

Hold en tale. Fordi festen kan ikke gøres om!

Det er her, jeg kommer ind i billedet. At skrive festtaler er noget af det bedste, jeg ved. Jeg elsker udfordringen ved at få puslespillet af ord, anekdoter, familiehistorier, følelser, intentioner og gode ønsker til at gå op og blive til en god, personlig tale med noget på hjerte.

Som professionel taleskriver er min kerneydelse faktisk LETTELSE. Jeg kan nærmest høre folks skuldre falde ned på plads, når det går op for dem, at talen er i hus! At nu skal de bare øve den og holde den og sole sig i al den ros, der kommer.

Jeg lover dig, at din tale bliver DIN.  Personlig. Morsom. Dybsindig. Kærlig.

Det bliver dit livs tale!

Jeg er uddannet cand. comm og har læst kommunikation og psykologi på Roskilde Universitet, Bergens Universitet i Norge samt Princeton University i USA.

Jeg etablerede Engage CPH i 2015. Her arbejder jeg som tekstforfatter og karrierecoach. I 2020 udkom bogen Genstart dit arbejdsliv, som jeg er medforfatter til. Jeg flyttede mine taleskrivningsaktiviteter over i Dit livs tale i 2022, og i 2023 udkom min bog TOASTMASTER. I april 2024 udkom min bog Sådan skriver du dit livs taler på Muusman Forlag.

Og så er jeg gift med Arne og mor til Christian og Mads.

Sophie Dam Dit livs tale Om mig
Kontakt mig:
adresse:

Sophie Dam 
Dit livs tale
– en del af EngageCPH
Fuglagervej 23
2720 Vanløse

OMTALE

Hør podcasten Aftenklubben NOVA HER.

Læs artikel på bryllup.dk HER.

Læs artikel i Vanløse LIV HER.

Sådan holder du dit livs tale

Læs artikel på bryllup.dk HER.

“Den ultimative guide til dig, som skal være toastmaster. (...) Helt igennem genial bog”!

Lektørudtalelse, DBC

Podcast, Sjællandske Medier

Se udsendelsen på Københavnerliv HER.

Læs artiklen i Kristeligt Dagblad HER.

Læs artiklen i Magasinet Liv HER.

GOMMEN magasin.

Se udsendelsen på Roskilde TV HER.

Denne side, inklusive alle undersider, ejes og drives af Engage CPH/Dit livs tale.

Al indhold, dvs. tekst, billeder og video er beskyttet af loven om ophavsret. Overtrædelser af ophavsretten vil blive forfulgt hos domstolene. Det er ikke tilladt at “låne” eller kopiere hele eller dele af teksten uden forudgående skriftlig tilladelse. 

Hvis du citerer fra siden, skal du lave et link til siden, hvilket er et lovmæssigt krav i forhold til god citatskik.