Dit livs tale

Dit livs tale

Festtaler, begravelsestale, ægteskabsløfter

FESTTALE

PRIS: 3.750 kr. Prisen er inklusive moms.

Lad mig hjælpe dig med at skrive en personlig festtale (lejlighedstale): Det kan være bryllupstalen, sølvbryllupstalen (eller de andre metalbryllupstaler), fødselsdagstalen, osv.. 

Når jeg som professionel taleskriver og tekstforfatter skal skrive en personlig festtale eller lejlighedstale for dig, går vi igennem fem trin:

TRIN 1: Du interviewes af mig i en tryg samtale, hvor vi sammen klæder mig på til at kunne skrive en god, personlig tale på dine vegne. Se i min FAQ hvordan du forbereder dig på vores samtale.
TRIN 2:
 Jeg skriver din personlige festtale for dig. Undervejs i skriveprocessen kan der opstå små, opfølgende spørgsmål, som jeg sender dig på sms.
TRIN 3: Urpremiere: Jeg holder talen for dig, så du kan høre, hvordan den skal holdes.  Det er oftest en meget rørende oplevelse for folk. 
TRIN 4:
Du betaler via MobilePay og får talen tilsendt per mail i neutralt udseende Word-format sammen med en faktura.
TRIN 5:
Du øver dig med hjælp af min e-bog “Slå på glasset uden nervøsitet”, som du får med uden beregning – og så holder du dit livs tale!

Vores samarbejde foregår over telefon og mail. 

You need a speech in English? 

If you want your speech in English or a mix of Danish and English I’m happy to write it in English at no extra charge.  Skal hele talen eller et enkelt afsnit af talen holdes på engelsk? Dén klarer jeg. Det koster ikke ekstra.

Hvis du skal holde talen på dansk, men gerne vil have en kopi af talen på engelsk, så internationale gæster kan følge med undervejs, koster det 350 kr. for en oversat kopi. (Hvis du tilsvarende skal bruge en tale på engelsk og gerne vil have en kopi på dansk, oversætter jeg naturligvis også gerne dén vej!)

Kan også gives som gavekort. Til prisen kommer eventuel 1:1 bistand til selve afholdelsen af talen.

 

Konfirmationstale 

PRIS: 2.950 KR. Prisen er inklusive moms.

Det særlige ved konfirmationstalen er, at den er til et menneske på kanten af voksenlivet. Der er utroligt meget stof, der kan relateres til den livsperiode. Temaet for en konfirmation tager ofte udgangspunkt i overgangen fra barn til voksen, og man ser typisk tilbage på de søde ting, barnet gjorde og sagde som lille, og laver en perspektivering mod voksenlivet.

Processen er som følger:

TRIN 1: Du interviewes af mig i en tryg samtale, hvor jeg skal vide alt muligt om konfirmanden. Jeg skal nok guide dig trygt igennem en masse spørgsmål, så jeg kan skrive talen på dine vegne. Se i min FAQ hvordan du forbereder dig på vores samtale.
TRIN 2:
 Jeg skriver konfirmationstalen for dig. Undervejs i skriveprocessen kan der opstå små, opfølgende spørgsmål, som jeg sender dig på sms.
TRIN 3: Urpremiere: Jeg holder talen for dig, så du kan høre, hvordan den skal holdes.  
TRIN 4:
Du betaler via MobilePay og får talen tilsendt per mail i neutralt udseende Word-format sammen med en faktura.
TRIN 5:
Du øver dig med hjælp af min e-bog “Slå på glasset uden nervøsitet”, som du får med uden beregning – og så holder du talen!

Vores samarbejde foregår over telefon og mail. 

Til prisen kommer eventuel 1:1 bistand til selve afholdelsen af talen.

Bryllupstale Dit livs tale

FÆLLESTALE

PRIS: 4.750 kr. Prisen er inklusive moms.

Er I et forældrepar, venne-/venindepar eller en (mindre) gruppe, som ønsker at holde en tale sammen, kan jeg hjælpe, uanset om anledningen er et bryllup, sølvbryllup, en konfirmation eller en fødselsdag, o.l.. 

Vi skal gennem fire trin:

TRIN 1: I interviewes af mig i en samtale, hvor jeg fører jer gennem en masse spørgsmål, så jeg er i stand til at skrive en tale på jeres vegne. Se i min FAQ hvordan I forbereder jer på vores samtale.
TRIN 2:
 Jeg skriver jeres personlige festtale for jer. Undervejs i skriveprocessen kan der opstå opfølgende spørgsmål, som jeg sender en af jer på sms.
TRIN 3:
I betaler via MobilePay og får talen tilsendt per mail i neutralt udseende Word-format sammen med en faktura. Det vil fremgå tydeligt, hvad den enkelte taler skal sige. 
TRIN 4:
I øver jer med hjælp af min e-bog “Slå på glasset uden nervøsitet”, som I får med uden beregning – og så holder I jeres livs tale!

Vores samarbejde foregår over telefon og mail. 

Kan også gives som gavekort. Til prisen kommer eventuel 1:1 bistand til selve afholdelsen af talen

DIT LIVS TALE

– PÅ TRE TIMER!

PRIS: 5.000 KR. Prisen er inklusive moms.

Har hunden spist din tale? Fortrød du, at du aldrig selv var kommet ordentligt i gang, og nu bimler kirkeklokkerne? Indser du pludseligt, at du altså bare SKAL holde en god, personlig tale, der sidder lige i skabet? Jeg smider ALT, hvad jeg har i hænderne, og skriver en personlig festtale eller lejlighedstale til konfirmand, brudepar, jubilar, fødselar mv. på tre timer!

Inkluderer:

 • Vi klarer hele processen på max. 3 timer.
 • Interview
 • Fakta-tjek
 • Generalprøve, hvor jeg holder talen for dig, så du kan høre, hvordan det er meningen, at den skal holdes.
 • Gode råd til hvordan du holder talen tilsendt
 • Talen tilsendt i neutralt udseende word-format

Kan også gives som gavekort. Til prisen kommer eventuel 1:1 bistand til selve afholdelsen af talen (hvis vi kan nå det!).

Jeg skriver dine taler

BEGRAVELSESTALE

PRIS: 5.500 kr. Prisen er inklusive moms.

Har din kære ønsket en borgerlig begravelse, bisættelse eller askespredning, hvor der ikke deltager en præst og kirken ikke bruges som ramme for ceremonien, skal I typisk selv holde mindetalen eller få bedemanden til det.

Som pårørende er det en svær tale at skrive – og holde. Jeg kan hjælpe med både talens smukke afskedsord samt at få dig klar til at kunne holde talen.

Sådan foregår det

 • Du forbereder dig – evt. sammen med familien eller andre, der har input til talen, ud fra en række spørgsmål, I får tilsendt af mig.
 • Jeg foretager et telefoninterview med dig, der bestiller talen. Det er en tryg samtale, hvor vi klæder mig på til at kunne skrive en god, personlig begravelsestale på din og/eller familiens vegne.
 • Jeg skriver begravelsestalen. Undervejs i skriveprocessen kan der opstå yderligere spørgsmål, som jeg sender dig på sms, eller vi har endnu en kort telefonsamtale.
 • Du betaler via MobilePay og får talen tilsendt per mail i neutralt udseende Word-format sammen med en faktura.
 • Hvis du selv skal holde talen, øver du dig med hjælp af min e-bog “Slå på glasset uden nervøsitet”, som du får med uden ekstra beregning.

Alt foregår over telefon og mail. 

Til prisen kommer eventuel 1:1 bistand til hvordan du øver dig og bevarer roen under selve afholdelsen af begravelsestalen.

1:1 TALESPARRING

PRIS: 1.250 KR. for 60 minutter. Prisen er inklusive moms.

Når selve talen er skrevet, kan det være rart at få hjælp i øve-fasen. Hvis du har brug for hjælp til selve det at holde din tale, så kan jeg hjælpe dig, så du kan holde din tale med ro og overskud – velforberedt og med gennemslagskraft!

Inkluderer:

 • Konkret og handlingsanvisende feedback
 • Boost af selvtillid og mental træning
 • Tips til beroligelse
 • Hjælp til forberedelse op til, lige inden og når du holder tale
 • Vejledning om kropsstilling og vejrtrækning
 • Rådgivning om tempo, intonering, volumen, mv.
Taler

HAR DIN VIRKSOMHED BRUG FOR EN TALE?

PRIS: 5.500 kr. Prisen er inklusive moms.

Skal virksomheden bruge en lun og morsom tale til jubilaren, der opsummerer 25 års tro tjeneste, har I brug for en tale til julefrokosten, der kan ramme tonen mellem det motiverende og det sjove, eller har du som leder brug for en varm hyldesttale til en fratrædende medarbejder? Så lad mig hjælpe. 

Sådan foregår det

 • Jeg foretager et telefoninterview med dig, der bestiller talen. Måske sender I mig stikord eller noter, hvis der skal indgå input fra flere medarbejdere.
 • Jeg skriver talen. Undervejs i skriveprocessen kan der opstå yderligere spørgsmål, som jeg sender på sms, eller vi har endnu en kort telefonsamtale.
 • I betaler via MobilePay eller bankoverførsel og får talen tilsendt per mail i neutralt udseende Word-format sammen med en faktura.
 • I får min e-bog “Slå på glasset uden nervøsitet” med uden ekstra beregning.

Alt foregår over telefon og mail.

ÆGTESKABSLØFTER

PRIS: 5.500 KR. Prisen er inklusive moms per par.

Nogle ægtepar vil gerne gøre noget ekstra noget ud af ægteskabsløfterne – og de kan være svære at skrive. Jeg kan hjælpe jer med at skrive jeres løfter.

Denne service er jeg den første, der tilbyder i Danmark.

Personlige ægteskabsløfter

Hvis I ikke er så vilde med al den opmærksomhed (og det stress!), der følger med bryllupstalerne, så er personlige bryllupsløfter en smuk måde at fjernede presset fra brud og gom hver især. I deles om opmærksomheden under løfterne, som typisk afgives under selve bryllupsceremonien, tilpasset de faste ritualer.

Personlige ægteskabsløfter er virkeligt intimt og rørende. Det ER bare flot at stå og sige de mest dybtfølte løfter – alt det, I lover hinanden – foran familie og venner, mens I ser hinanden i øjnene. Nogle erstatter sågar bryllupstalerne helt med de udvidede løfter.

Forny jeres ægteskabsløfter

Hvis I allerede ER blevet gift, og vælger at forny jeres løfter, så hjælper jeg også gerne jer. Fornyede løfter en meget smuk måde at markere en rund bryllupsdag eller anden mærkedag. Det kan eventuelt foregå i kombination med en kirkelig handling, hvor I velsignes. Nogle par fornyer deres løfter årligt for at minde hinanden om at huske kærligheden i det daglige, mens andre gør det på deres sølvbryllupsdag eller anden mærkedag. Andre igen har været gennem en af livets hårde perioder og ønske at bekræfte deres samhørighed og markere deres kærlighed.

Og så er der jo dem, der endeligt har fået råd til det brag af en fest, som der ikke var råd til i første omgang, og som fornyer deres løfter i den anledning.

Ægteskabsløfter en alvorlig ting, men der skal også være plads til lune og humor. Jeg hjælper jer ramme den rette balance. Jeg hjælper jer sætte ord på jeres kærlighed.

Sådan foregår det

 • I forbereder jer hver især grundigt på jeres løfter ud fra en række spørgsmål, I får tilsendt af mig.
 • Jeg foretager et telefoninterview med hver af jer, en ad gangen.
 • Jeg skriver jeres respektive løfter
 • Jeg læser løfterne op for jer – igen, en ad gangen
 • I betaler og får jeres løfter tilsendt sammen med min e-bog med gode råd
 • I øver jer på at fremsige jeres løfter
 • I bliver gift (eller velsignet) og afgiver jeres løfter til hinanden

Vores samarbejde foregår over telefon og mail.