Dit livs tale

Privatlivspolitik

Hvis du har skrevet dig op til at modtage nyhedsbreve fra Engage CPH/Dit livs tale, giver du samtykke til, at jeg må kontakte dig på mail. Jeg behandler således din e-mailadresse, indtil det ikke længere er relevant, fx hvis du afmelder dig.

Der er altid et afmeldingslink med i alle nyhedsmails fra mig, så du kan afmelde dig til enhver tid – men det får du forhåbentligt ikke brug for.

Hvis du er kunde eller leverandør, har jeg sandsynligvis følgende personoplysninger om dig:

  • Navn
  • Firmanavn
  • Adresse
  • E-mail adresse
  • Telefonnummer
  • CVR-nummer
  • Betalingsoplysninger (kontonummer, MobilePay).

Disse personoplysninger behandler jeg, så jeg kan opfylde min del af vores aftale. Jeg gemmer visse oplysninger i mit regnskab og skal, ifølge lovgivningen, gemme disse oplysninger i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.
Jeg behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil således udelukkende blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Jeg anvender MailChimp til behandling af håndtering af nyhedsbreve via e-mail og har indgået en databehandleraftale med dem, hvilket er min (og din) garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg har om dig. Hvis der er fejl i de oplysninger, jeg har om dig, kan du bede om at få dem rettet, og så gør jeg det ASAP. Har du ønsker om dataportabilitet, bedes du også kontakte mig. Ønsker du, at jeg sletter eller begrænser behandlingen af dine personoplysninger, kontakter du mig også bare. Og til slut kan du, hvis du – gys! -ønsker at klage over min behandling af dine personoplysninger, henvende dig til Datatilsynet. (Men skal vi ikke lige snakke om det først?)

Du er også altid velkommen til at henvender dig til mig, allerhelst om noget andet end privatlivsdata, men okay. Det gør du via:
Engage CPH/Dit livs tale
Sophie Dam
Fuglagervej 23
2720 Vanløse

CVR: 34930546
Email: sophie@engagecph.dk
Telefon: 29453955

COOKIEPOLITIK

Dette website anvender nogle superlækre, sprøde cookies. En cookie er en lille tekstfil, som lagres på din computer, når du besøger min hjemmeside – så den kan genkende dig (ikke DIG-dig, men dine indstillinger på din vej rundt på min hjemmeside).

Der er ingen personlige oplysninger gemt i cookies, og de kan ikke indeholde virus. Du kan slette eller blokere cookies, men så er det ikke sikkert, at du får det fulde udbytte af min hjemmeside, og det var da næsten en skam, vah, når nu den er så flot. Hvordan du lister dig udenom cookies, kan du læse mere om her: http://minecookies.org/cookiehandtering